CONTACT

Belangrijk!
Vanaf 18 mei kunnen alle afspraken weer in de Vuursteen plaatsvinden. Ik ben daar erg blij mee, maar moet uiteraard nog wel voorzichtig te werk gaan i.v.m. covid-19. Daarom stel ik je bij deze op de hoogte van de maatregelen waarmee ik je vraag rekening te houden als je komt voor een afspraak.

– bij (milde) verkoudsklachten als neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid kan de afspraak niet doorgaan. Ook als je een huisgenoot hebt die op dit moment last heeft van benauwdheidsklachten en/of koorts dan moet de afspraak geannuleerd worden.
– je kunt boven wachten in de wachtkamer
– graag niet vroeger dan 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn, omdat we zo min mogelijk wachtende mensen boven willen hebben
– alleen als het echt niet anders kan gebruik maken van het toilet, is dit wel nodig informeer mij dan graag
– de lift graag alleen gebruiken als het niet anders kan
– parkeren is niet mogelijk momenteel bij de Vuursteen maar kan in de wijk

 

Voor actuele wachttijd: kijk onder Aanmelden

Ik ben werkzaam in de praktijk op maandag t/m woensdag. Wil je je aanmelden voor een intakegesprek, neem dan telefonisch of per email contact met me op. Telefonisch ben ik bereikbaar op maandag t/m woensdag van 08:30 tot 17:00 uur. Tijdens therapiesessies ben ik niet bereikbaar. Je kunt dan een bericht inspreken op de voicemail. Spreek op de voicemail je naam in en het telefoonnummer waarop ik je kan bereiken, dan bel ik je terug.

Tel: 06-23429430
Mail: info@marrittigchelaar.nl

Crisissituaties
In geval van een crisis buiten de tijd dat ik bereikbaar ben, kun je contact opnemen met je huisarts, dan wel de doktersdienst via telefoonnummer 0900-9229.

Praktische gegevens 
BIG reg.nr.: 29919048325
AGB code (persoonlijk): 94100020
AGB code (praktijk): 94062918