AANMELDEN /

Belangrijk!
Vanaf 18 mei kunnen alle afspraken weer in de Vuursteen plaatsvinden. Ik ben daar erg blij mee, maar moet uiteraard nog wel voorzichtig te werk gaan i.v.m. covid-19. Daarom stel ik je bij deze op de hoogte van de maatregelen waarmee ik je vraag rekening te houden als je komt voor een afspraak.

– bij (milde) verkoudsklachten als neusverkoudheid, hoesten, koorts en/of benauwdheid kan de afspraak niet doorgaan. Ook als je een huisgenoot hebt die op dit moment last heeft van benauwdheidsklachten en/of koorts dan moet de afspraak geannuleerd worden.
– je kunt boven wachten in de wachtkamer
– graag niet vroeger dan 5 minuten van tevoren aanwezig te zijn, omdat we zo min mogelijk wachtende mensen boven willen hebben
– alleen als het echt niet anders kan gebruik maken van het toilet, is dit wel nodig informeer mij dan graag
– de lift graag alleen gebruiken als het niet anders kan
– parkeren is niet mogelijk momenteel bij de Vuursteen maar kan in de wijk

 

Wachttijd tot intakegesprek: 12 weken

Aanmelden voor behandeling kan door contact op te nemen via telefoon of email (zie contact). Na aanmelding neem ik contact met je op om een intakegesprek te plannen. Op basis van het intakegesprek zal een behandelplan worden opgesteld. Indien je de behandeling wilt laten vergoeden door de zorgverzekeraar, dan is een verwijsbrief van de huisarts nodig. Op de pagina kosten vind je meer informatie over de kosten van de behandeling.

Je gegevens zullen worden geregistreerd in een elektronisch dossier (online-DBC van Axians).